dimarts, 27 de juliol del 2021

TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA

La Federació Catalana de Natació ha modifiat el protocol per a la tramitació de les llicències federatives de cara a la nova temporada 2021-2022.

Segons les noves indicacions, cada família haurà de complimentar el formulari de cada nedador/a, que s'haurà complimentar de manera online. Un cop complimentat i signat el formulari de sol·licitud es rebrà un missatge de correu electrònic adjuntant un arxiu PDF amb la sol·licitud omplerta. No servirà cap document escanejat, s’ha de complimentar directament de manera online.

Un cop rebut aquest formulari complimentat en format PDF ens l’haureu d’enviar al Club de Natació Viladecans, a través del correu electrònic cn_viladecans@hotmail.com i des del club farem la tramitació de la llicència en el portal Leverade.

Aquesta tramitació de les llicències federatives el farem durant el mes de setembre, per tant, us preguem que aneu complimentant el document de sol·licitud el més aviat possible i ens l’envieu a l’adreça de correu electrònica indicada.

El formulari de sol·licitud de les llicències federaties dels nedadors i nedadores per a la temporada 2021-2022 s'ha de complimentar en el següent enllaç:

 Esportistes i esportistes màsters

 En el document que podreu descarregar del següent enllaç trobareu una guia de com complimentar el formulari pas a pas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada