dilluns, 26 de juliol del 2021

FI DE LA TEMPORADA 2020/2021

Arriba el final del mes de juliol i donem per finalitzada la temporada 2020/2021, que ha estat totalment marcada per la pandèmia de la COVID-19, que ha condicionat tota l’activitat esportiva. En aquest sentit, hem hagut de modificar i adaptar els entrenaments del club per donar compliment a tota una sèrie de mesures per combatre la pandèmia i poder fer-la compatible amb la pràctica de la natació de forma segura, tant per als nostres nedadors i nedadores com per l’equip tècnic.

Tot i aquestes restriccions, i amb un inici de temporada inestable amb diferents interrupcions dels entrenaments i les competicions, en la recta final vam poder reemprendre les competicions tot i que amb un format diferent, però adaptat en tot moment a les mesures que les autoritats competents ens fixàvem per poder desenvolupar-les.

Tanmateix, els nostres nedadors i nedadores han sabut adaptar-se a aquest contratemps i han mostrat un nivell d’esforç i sacrifici altíssim, entrenant amb una freqüència i intensitat molt elevada, fet que evidencia la seva passió per la natació, i que ha possibilitat l’obtenció d’uns resultats excel·lents, tant a nivell personal com col·lectiu, tant per les múltiples medalles aconseguides com per les mínimes superades, i fins i tot, establint, en alguns casos, mínimes de Catalunya i Espanya.

No em vull oblidar dels més petits i petites del club, els nostres nedadors i nedadores de l’Escola de Natació, que també han mostrat una passió i amor per la natació envejable, no han fallat mai als seus entrenaments, tot i que no han pogut obtenir la recompensa de competir durant aquesta temporada. Però de ben segur, que a partir de l’octubre vinent, amb l’inici de la nova temporada, podrem gaudir d’aquests nedadors i nedadores que venen amb moltes ganes i força, alguns d’ells i elles encara continuaran a l’Escola i d’altres ja passaran al Club, dins la categoria benjamina.

Per últim, vull agrair, en nom de tota la Junta Directiva, a Marc, Anabel i Rafa la seva dedicació i entrega al llarg d’aquesta temporada, que tot i l’adversitat de la situació provocada per la pandèmia i les restriccions que hem hagut de patir, han mostrat una professionalitat i dedicació altíssima, molt per sobre de l’esperat, que volem reconèixer públicament i que tots els èxits assolits ha estat gràcies a la passió que transmeten als seus nedadors i nedadores vers la natació.

Així, tanquem una temporada molt difícil i complicada, però que a la vegada ha estat plena d’èxits i encerts pels nostres nedadors i nedadores, i per tant pel conjunt del Club Natació Viladecans.

Molt bones vacances a tothom i ens tornem a veure al setembre i a l’inici de la temporada 2021/2022 que esperem estigui plena d’èxits i bons resultats com ha estat l’actual, i que la puguem gaudir amb la màxima normalitat possible.

 

Andrés Andrés Jara

President del CNV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada