dimarts, 25 de maig del 2021

LA SELECCIÓ CATALANA ALEVINA CAMPIONA D'ESPANYA PER CCAA

La selecció Catalana alevina de Natació ha guanyat el campionat d'Espanya per comunitats autònomes que s'ha celebrat a Lloret de Mar els dies 21, 22 i 23 de maig. En aquest triomf han contribuït les nostres nedadores Martina Navarro i Blanca González i el nostre nedador Marc Navarro. 

Des del Club volem felicitar a les nostres nedadores i nedador per l'excel·lent participació que han realitzat, i per l'experiència que han adquirit amb la seva participació en un campionat d'aquest nivell.

Moltes felicitats Martina, Blanca i Marc!






Des del Club de Natació Viladecans volem destacar els excel·lents resultats que ha obtingut la nostra nedadora Martina Navarro, que ha quedat primera en les quatre proves en les que ha participat: 100m. i 200m. braça, 200m. esquena i 200m. estils. I, sobretot, felicitar-nos perquè ha obtingut la millor marca nacional de la categoria en la prova dels 100m. braça. I ha assolit la millor marca catalana de la seva edat en 50m., 100m. i 200m. braça.

També ens fem ressò d'aquesta noticia publicada en facebook on es descriu la victòria de la selecció catalana i es destaca el brillant paper de la nostra nedadora.

Es poden consultar tots els resultats del campionat en el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada