dimecres, 26 de maig del 2021

JORNADA DE REPESCA CATEGORIES PREBENJAMINA, BENJAMINA I ALEVINA

Aquest dissabte 29 de maig el CN Sant Feliu organitza una jornada de repesca per a les categories prebenjamina, benjamina i alevina.

La jornada es celebrarà en dues sessions. La primera on participaran els nedadors i nedadores de les categories Prebenjamina i Benjamina i la segona per la categoria Alevina.

L'hora d'escalfament de les categories Prebenjamina i Benjamina serà de 14:45 a 15:20h. i l'inici de la competició està prevista per a les 15:30h. Es calcula que aquesta primera sessió finalitzi aproximadament cap a les 16:50h.

Els nedadors i nedadores de la categoria alevina entraran a la piscina a les 16:40h. L'escalfament d'aquesta sessió està prevista per a les 16:55h. i l'inici de la competició a les 17:20h. El final estimat serà aproximadament cap a les 18:25h.

A les famílies interessades en poder assistir a la competició i veure-la des de les grades de la piscina, el CN Sant Feliu ha habilitat un espai web per fer la compra d'entrades, que trobareu al següent enllaç.

Les series de les diferents proves que es realitzaran en aquesta jornada de repesca es poden consultar aquí.

Esperem que els nostres nedadors i nedadores puguin aprofitar aquesta sessió de repesca per millorar les seves marques individuals de cara als campionats d'estiu. Molts ànims a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada