divendres, 23 d’abril del 2021

RESULTATS DELS DARRERS CAMPIONATS D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR

Gràcies a la millora de la situació de la pandèmia de la COVID-19 les competicions de natació han tornat a realitzar-se. En el cas dels campionats d'Espanya, tant en les categories infantils com júnior, el nostre club ha tingut representació. Tot i que es nota la falta de competició oficial, els nostres nedadores i nedadores poc a poc van agafant la forma desitjable per encarar el final de temporada amb els millors resultats possibles que ens permetin afrontar els diferents campionats d'estiu amb les màximes opcions i garanties de superació, i sobretot, amb les il·lusions renovades per tornar a les competicions oficials. 

Així, en els passats dies 5, 6 i 7 de març es va celebrar a Màlaga els XL Campionats d'Espanya Infantils d'Hivern, on va participar el nostre nedador Arnau Romero, amb uns magnífics resultats en les proves que va participar: 50m. i 100m. lliures i els 100m. papallona. Moltes felicitats Arnau!





I del 24 al 28 de març es va celebrar al CN Sabadell el Campionat d'Espanya Júnior amb la participació de la nostra nedadora Ivette Pérez en les proves de 100m. i 200m. papallona. on va obtenir uns magnífics resultats. Moltes felicitats Ivette!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada