divendres, 23 d’abril del 2021

RESULTATS DE LA 4a. JORNADA DE LLIGA INFANTIL I LA 4a. JORNADA BENJAMINA I ALEVINA

Amb la tornada de les competicions oficials, s'han reprès les lligues de les diferents categories. En aquest mes d'abril els nostres nedadores i nedadores han participat en la quarta jornada de lliga infantil i trofeu de primavera organitzat pel CN L'Hospitalet i en la quarta jornada de lliga benjamina i alevina i trofeu d'abril que hem organitzat des del CN Viladecans.

En aquests dues sessions els nostres nedadores i nedadores han mostrat un estat de forma molt òptim, amb uns resultats molt positius, que ens fa tenir moltes esperances de cara a la nostra participació en els diferents campionats d'estiu, tant d'Espanya com de Catalunya. Ara toca seguir entrenant molt fort i amb constància per obtenir les marques que permetin la classificació.

En el cas de la 4a. jornada de lliga infantil celebrada al CN L'Hospitalet els resultats es poden consultar al següent enllaç.

De la 4a. jornada de lliga benjamina i alevina i trofeu d'abril celebrada a l'Atrium els resultats es poden consultar al següent enllaç.

Moltes felicitats a tots els nostres nedadors i nedadores!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada