dimecres, 23 de setembre del 2020

INFORMACIÓ ESCOLA NATACIÓ 23/09/2020

 Estimades famílies, després d'unes setmanes de treball, tenint present com es mantenia la situació de la pandèmia, l'Escola de Natació podrà iniciar els seus entrenaments el dia 1 d'octubre.

Tenint en compte l'espai, el nombre de nedadors i nedadores i les mesures de seguretat per la Covid -19, hem hagut de modificar els dies i els horaris per poder realitzar l'activitat esportiva amb la major qualitat i en les millors condicions per preservar aquesta seguretat. El nostre objectiu principal és que tots els nostres nedadors i totes les nostres nedadores nedin. La pandèmia ha provocat que s'hagi de treballar d'una altra manera, en unes condicions que canvien diàriament, anant a millor o a pitjor segons es desenvolupin els esdeveniments, per això seguim treballant per fer-ho segur.

Els dies d'entrenament de l'Escola de Natació seran: dimarts i dijous i  nedaran en dos torns 17.30 a 18.30 i de 18.30 a 19.30.

En aquest inici de temporada i  fins al mes de gener, tindrem per a nosaltres els vestuaris 1,2 3 i 4. L'afluència en ells s'ha de coordinar amb els nedadors i nedadores de Club que compartiran horari amb els nedadors i nedadores de l'Escola .Per això us sol·licitarem que un pare i una mare de cada grup pugui estar present (per organitzar l'entrada i sortida de vestidors, pel Covid 19 només serà un suport per als més petits).

El director tècnic, Rafa, al costat d' Anabel i Marc estan treballant per tenir-ho tot a punt per al dia 1 d'Octubre. El divendres 25 s'informarà de com queden els grups. Ens comuniquem  via WhatsApp si es produís algun canvi.

Per a qualsevol aclariment, més informació o el que necessiteu, truque a l'oficina, o si voleu demanar cita presencial indicar-ho i es programarà.

Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió, la Junta Directiva i l'equip tècnic espera veure-us molt aviat i que "la normalitat" torni aviat a la piscina.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada