dimarts, 1 de setembre del 2020

INFORMACIÓ ENTRENAMENT CLUB I ESCOLA NATACIÓ SETEMBRE 2020


La Junta Directiva juntament amb el  Director Tècnic Esportiu, seguint les directrius de la política de seguretat de la Covid-19 i les indicacions d’Atrium i Ajuntament, hem hagut de canviar els horaris d’entrenament aquesta primera quinzena de mes i estem esperant que se’ns comuniqui com podrem treballar la següent.

L’espai tant a piscina com a vestuaris que tenim per portar a terme l’activitat esportiva complint les mesures de seguretat necessàries, fa que sigui impossible començar els entrenaments de l’Escola de Natació. Aquesta situació pot modificar-se en qualsevol moment per la qual cosa seguim treballant per adaptar-nos al nou escenari sempre amb la màxima seguretat per que els nostres nedadors i les nostres nedadores puguin practicar aquest esport.

CLUB

S’han realitzat quatre grups d’entrenament: 

  • 15 a 16’30

  • 16’30 a 17’30

  • 17’30 a 18’30

  • 18’30 a 19’30

ESCOLA NATACIÓ

Aquest mes de setembre no hi haurà entrenament. L’Ajuntament i les mesures de seguretat de la Covid-19 marquen l’aforament  sent  en aquests moments impossible donar cabuda a l'Escola malgrat  que des del club hem fet les demandes pertinents  per que puguin entrenar.

Treballem per que al mes d’octubre es pugui començar a entrenar  amb normalitat tenint en compte la situació actual.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada