dimarts, 30 de juny del 2020

COMUNICAT INICI ENTRENAMENTS 30/06/2020

Estimades famílies,
La Junta Directiva de l'CNV us informa que a partir d'el 6 de juliol es reprenen els entrenaments .
Iniciem l'activitat amb un seguit de restriccions que anirem variant per adequar-nos a les condicions de la situació actual, prioritzant sempre les mesures de seguretat dels nostres nedadors, nedadores i entrenador/a.
Us demanem que tots i totes siguem prudents i complim amb les mesures que us anem a indicar al final d'aquest comunicat.

ENTRENAMENTS JULIOL, AGOST I SETEMBRE 

Els horaris d’entrenament seran de dilluns a divendres de 17,30 a 21,30.
Per poder organitzar els diferents  grups , ens haureu de confirmar abans del dijous 2 de juliol, l’assistència dels nedadores i les nedadores durant aquests mesos de juliol i, agost i setembre
Un cop tinguem aquesta confirmació, us farem arribar l'hora de cada grup.
Important, si us plau, aquesta confirmació.


Mesures de seguretat :

·         Declaració responsable.  .Aquells esportistes i aquelles esportistes  majors d'edat o bé el tutor / a legal de l'infant / adolescent, hauran de signar una declaració responsable d’acceptació de condicions de participació, obligació d’informació i consentiment per a participar en els entrenaments.
       Aquí teniu el link Declaració responsable per poder descarregar-la i tornar-la signada a l’entrenador o entrenadora.

·         Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos,
dificultat respiratòria, malestar, diarrea ...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
·         No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible els 14 dies anteriors.
·          En cas d'infant / adolescent amb patologies prèvies de base, que ha estat valorada de manera individual pels Serveis Mèdics, la seva idoneïtat per participar en determinats tipus d'activitats, donat que és tracta de població de major risc enfront a la COVID 19.

·         Cal utilitzar mascareta en tots els espais que no siguin d’activitat física.

·         L'accés a l'entrenament es farà a l'horari establert. Fora d'horari no és podrà participar en ell. L'entrenador o entrenadora esperarà als nedadors i a les nedadores a l’entrada d'Atrium ,confirmarà que el grup està complet i tots junts aniran a la piscina.

·         Vestuaris i dutxes s'utilitzaran una vegada acabat l'entrenament (portaran el banyador posat de casa), amb el control de l'entrenador/a i amb l’ús  responsable de tots els nedadors i totes les nadadores.
·         De moment , els nedadors i les nedadores no hauran de portar de casa cap material (pullboy, pales, tub, aletes, ...)  a l'entrenament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada