dimarts, 1 de juny del 2021

EL CN VILADECANS GUANYA LA COPA CATALANA (GRUP B) EN LA CATEGORIA ALEVINA

Els dies 29 i 30 de maig passat es va celebrar a Vic la Copa Catalana de les categories infantil i alevina, dins del grup B.

El dissabte 29 va ser el torn dels nostres nedadores i nedadores infantils, que van obtenir una meritòria sisena posició, tenint en compte que no vam poder cobrir totes les proves masculines per obtenir una major puntuació, però tot i això, vam millorar la vuitena posició de sortida de la competició. 

En el següent enllaç es poden consultar els resultats de les diferents proves de la categoria infantil.

El diumenge 30 va ser el torn de la categoria alevina. En aquest cas el punt de partida abans de la competició era la setena posició i vam acabar la jornada com a primer club d'aquesta copa catalana, del grup B. 

En aquest tipus de competició és més important poder cobrir totes les proves que no pas la millora de les marques individuals. I, a més, un cop cobertes que els nostres nedadors i nedadores quedin entre les primers posicions per poder sumar el màxim de punts possibles. I en el cas de la nostra categoria alevina ens hem de felicitar perquè estem davant d'uns nedadors i nedadores molt bons. 

A més de la victòria, també cal destacar l'experiència que suposa per als nostres nedadors i nedadores el fet de competir amb visió d'equip i compartir un desplaçaments plegats. Formen un excel·lent grup!

En el següent enllaç es poden consultar els resultats de les diferents proves de la categoria alevina.

Moltes felicitats a tots els nostres nedadors i nedadores per aquests bons resultats aconseguits en ambdues categories.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada