dimarts, 23 de febrer del 2021

SEGONA PROVA TÈCNICA. 28/02/2021

El diumenge 28 de febrer realitzarem la segona prova tècnica proposada per la Federació Catalana de Natació que serveixen per a l'obtenció de temps oficials pels nostres nedadors i nedadores. Aquestes proves tècniques compten amb l'autorització del Procitat i l'ajuntament de Viladecans, i des del Club de Natació Viladecans posem en marxa tots els protocols sanitaris establerts per evitar els contagis entre els nostres nedadors i nedadores, i poder desenvolupar una sessió de natació segura. 

L'hora de la convocatòria, com ja vam fer a la primera prova, es farà per grups d'entrenament i en els següents horaris: 

El grup d'entrenament de les 16:00h. i el grup d'entrenament de les 19:30h. faran l'entrada a l'Atrium a les 14:50h. 
El grup d'entrenament de les 18:30h. farà l'entrada a les 15:00h. 
I, per últim, el grup d'entrenament de les 17:30h. farà l'entrada a la piscina a les 15:05h. 

 A la LLISTA DE SORTIDES hi ha les diferents proves que els nostres nedadors i nedadores realitzaran en aquesta segona sessió. 

Respecte a la sortida dels nedadors i nedadores de la piscina, aquesta es realitzarà transcorreguts 15 minuts des de la finalització de la sessió, que està prevista per a les 18:30h. En primer lloc sortirà el grup d'entrenament de les 17:30h., posteriorment el grup de les 18:30h. i finalment sortiran els altres dos grups d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada