dissabte, 7 de novembre del 2020

INFORMACIÓ ENTRENAMENTS 7/11/2020

Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies,

Us volem informar que des de la direcció esportiva del club, hem estat realitzat un seguit de gestions amb l’ajuntament de Viladecans per tal d’aconseguir l’autorització perquè els nostres nedadors i nedadores que han obtingut mínimes per classificar-se als darrers campionats d’Espanya puguin tornar als entrenaments.

Aquesta possibilitat d’entrenar es contempla com una excepció dins de les restriccions vigents al sector esportiu, adoptades a partir del 30 d’octubre passat, per contenir la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya. L’excepció permet que un seguit d’esportistes puguin continuar entrenant. Aquests són els i les esportistes professionals, esportistes d’Alt Nivell i els/les d’Alt Rendiment.

Esportistes d’Alt Nivell són aquells/es que poden acreditar la seva participació en uns campionats d’Espanya, però com bé sabeu actualment no existeixen mínimes de participació, raó per la qual aquesta temporada 2020-2021 no podem acreditar que un nedador o nedadora estigui classificat per als campionats d’Espanya per la seva marca.

A més, cal afegir que durant el 2020 tampoc s’han celebrat els campionats d’Espanya i la resta de competicions també han estat aturades, situació que ha reduït les oportunitats per poder participar en competicions per acreditar marques mínimes.

Per aquest fet, des del nostre club, per tal de poder justificar el retorn als entrenaments hem adoptat els següents criteris, que ens permeten ajustar-nos al marc normatiu actual:

1.      1.- Haver obtingut marca mínima de classificació per als Campionats d’Espanya dels anys 2019 i 2020.

2.   2.-  Per als nedadors i nedadores que a l’any 2019 estaven a la categoria benjamina i no han tingut oportunitat de participar en els Campionats d’Espanya, formar part del FUTURNAT (programa de seguiment de la Federació Catalana de Natació).

Per suposat, que aquests criteris que hem adoptat per justificar la tornada als entrenaments, no tenen en compte l’esforç i dedicació que els nostres nedadors i nedadores demostren diàriament en els seus entrenaments, i per tant, poden ser considerats com arbitraris i injustos al quedar fora la gran majoria dels nostres esportistes, però davant del marc normatiu que regula els entrenaments esportius en aquesta època de pandèmia, són els únics que podem adoptar per aprofitar aquesta oportunitat de tornar a entrenar.

Esperem, i així estem fent totes els esforços i gestions des de la Direcció esportiva i la Junta del Club, que la resta de nedadors i nedadores puguin retornar quan abans millor als seus entrenaments. Un retorn que permeti a tothom continuar demostrant les ganes i la il·lusió que demostren als entrenaments per anar millorant i superant les seves fites personals.

El fet que l’ajuntament hagi acceptat deixar-nos entrenar, tot i que les instal·lacions estiguin tancades a la resta de persones usuàries, és un pas més que donem per demostrar que la pràctica esportiva és segura, i així , poder aconseguir el retorn ple dels nostres nedadores i nedadores, tant del club com de l’escola.

Els nedadors i nedadores que van aconseguir mínimes per participar en els darrers campionats d’Espanya, i que per tant, tenen l’autorització per poder accedir a les instal·lacions municipals per entrenar a partir del proper dilluns 9 de novembre són:

Categoria aleví:

-       -   Blanca González

-     -     Martina Navarro

-       -   Marc Navarro

Categoria infantil:

-         - Alejandro Couto

-        -  Carlos Linares

-          -Arnau Romero

-         - David Sevilla

Categoria absoluta:

-         - Bet Sancho

El director esportiu del Club, en Rafa Padial, es posarà en contacte amb els vuit nedadors i nedadores per confirmar l’horari dels entrenaments que tenim autoritzats.

Us volem demanar que traslladeu als vostres fills i filles el nostre suport i recolzament, que tot i que ara no poden tornar a entrenar, no perdin la il·lusió i ganes per continuar practicant aquest meravellós esport de la natació. Ara són moments difícils, però de ben segur que aviat aconseguirem vèncer a aquest maleït virus que ens ha trastocat les nostres vides, i podrem tornar als entrenaments diaris i a les competicions per poder fer realitat els somnis que persegueixen.

Cuideu-vos molt, i sobretot cuideu als vostres fills i filles, i que es mantinguin sans i forts, per retornar als entrenaments amb les millors condicions possibles.

Molts ànims,

Junta Directiva i Direcció esportiva

 

Amb la present nota, teniu adjunt el document informatiu de la Secretaria General de l’Esport.



INFORMACIÓ SGE


 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada