dilluns, 5 d’octubre del 2020

INFORMACIÓ FORMULARI LLICÈNCIES I CLÀUSULA PROTECCIÓ DADES

Benvolgudes famílies ,us passem link per omplir el formulari de llicències dels nedadors i les nedadores de Club, i la clàusula de protecció de dades perquè puguin competir aquesta temporada.

Una temporada atípica ,en la que  tots els Clubs amb piscina per organitzar competicions, inclòs el CNV, les realitzaran tenint en compte totes les mesures de seguretat, protocols etc per la Covid 19.

L'evolució dels esdeveniments de la pandèmia marcarà el transcurs de les competicions propostes per a la temporada.

Us preguem que llegiu amb atenció les dades que se us demanen, dades i signatura del nedador i de la nedadora, d’ el pare o mare (recordar dades del soci / a del Club) perquè la llicència sigui acceptada per la Federació Catalana de Natació, un enviament erroni provoca que sigui cobrada la gestió de nou.

Per això ,us agraïm que ho reviseu tot bé i un cop emplenada la envieu escanejada a cn_viladecans@hotmail.com,.Només s'acceptaran les llicències per email.

Qualsevol dubte o si hagués algun problema amb l'enviament ,poseu-vos en contacte amb l'oficina, intentarem resoldre-ho.

Us agraïm la vostra comprensió i paciència, seguim treballant perquè els nostres nedadors i les nostres nedadores segueixin realitzant un entrenament de qualitat i per iniciar les competicions.



FORMULARI LLICÈNCIES



CLÀUSULA PROTECCIÓ DADES

 


EXEMPLE D'OMPLIR FORMULARI







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada