dimarts, 5 de maig del 2020

COMUNICAT DE LA SGEAF I DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ 03/05/2020

Benvolgudes i benvolguts,
Us adjuntem el comunicat de la SGEAF i de la Federació Catalana de Natació en relació al retorn a la pràctica esportiva per a esportistes professional i federats, relacionada a la fase inicial del desconfinament.


FEDERACIÓ CATALANA NATACIÓ

Després que la publicació de L'Ordre Ministerial 388/2020 de el Ministeri de Sanitat sobre les condicions en què el món federat podrà tornar a realitzar esport i activitat física, en una fase inicial a partir de dilluns 4 de maig, els esportistes federats podran entrenar-se de forma individual.
Els esportistes d’alt nivell podran realitzar entrenaments de forma individual i no es podran fer en instal·lacions esportives, que han de romandre tancades, però podran accedir a espais naturals com el mar, rius o embassaments, dins dels límits de província on resideixin, i sense limitació de durada i d’horaris. Els entrenaments podran comptar amb la presència d’un entrenador, sempre que mantingui les mesures de distanciació social i higiene
Altres esportistes federats podran fer entrenaments dos cops al dia (entre les 6h i les 10h, i entre les 20h i les 23h) dins del terme municipal on visquin. No es podran fer en instal·lacions esportives, que han de romandre tancades, però podran accedir a espais naturals com el mar, rius o embassaments, entre d’altres. Durant l’entrenament, no hi podrà haver entrenadors ni personal auxiliar, i caldrà respectar la distància de seguretat interpersonal pertinent.

La nostra prioritat és la salut i la seguretat dels esportistes que ha de ser el paràmetre més important a considerar en qualsevol activitat en aigües obertes, us recordem que podreu trobar les directrius aplicables en el Manual de bones pràctiques per esportistes en Aigües Obertes en el següent enllaç: MANUAL DE BONES PRÀCTIQUES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada