dijous, 2 de febrer del 2017

CAMPIONAT CATALUNYA OPEN AL C.N TERRASSA 3,4 I 5 FEBRER 2017

Divendres 3 de febrer a les 9.30 h començarà una nova edició del Campionat de Catalunya OPEN al C.N.Terrassa. Un total de 517 esportistes, 260 nedadores i 257 nedadors de 59 clubs d'arreu  juntament amb un club de Dinamarca entrenats pel català Carles Subirana i els components de la selecció estatal de natació estaran en aquest OPEN català. Entre ells també estaran un grup de nedadors i nedadores paralímpics que estan preparant el Campionat del Món de Mèxic.

El Campionat de Catalunya OPEN de natació és com cada any una de les proves del Circuit Català de Trofeus de Natació - Gran Premi Diputació de Barcelona. En aquest sentit, és el Trofeu Ciutat de Terrassa Memorial Jaume Cardellach. Aquesta competició és una de les primeres proves en piscina de 50 metres i per tant servirà de banc de proves de cara al Campionat d'Espanya OPEN de Pontevedra que es celebrarà del 8 al 11 d'abril  i que serà el lloc per a fer les marques mínimes pel Campionat del Món de Budapest.

Les proves del Campionat de Catalunya OPEN es nedaran en eliminatòries i finals, menys les proves de fons i els 400 m lliures i estils que es faran contrarellotge. En aquest cas, la campiona olímpica Mireia Belmonte està inscrita a les proves de 800 i 1500 m lliures que es nedaran dissabte i diumenge a la tarda, respectivament. Les sessions matinals seran cada dia a partir de les 9.30 h i a la tarda es començarà a les 17.00 h divendres i dissabte, diumenge a les 16.30h.Informació de la pàgina web de Federació Catalana Natació.

El nostre club estará representat en la prova de 100 m braça per la nostra nadadora infantil Bet Sancho,de segur que ho farà molt bé .Molta sort i a gaudir del dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada