dimarts, 17 de juny del 2014

FINAL TERRITORIAL BENJAMINA MANRESA 7 I 8 JUNY 2014

Donar l'enhorabona i les gràcies als nostres set nedadors/res  benjamins pel cap de setmana d'emoció i companyerisme.Després de molts mesos d'entreno,esforç i dedicació tornen de Manresa amb 5 diplomes i una medalla de plata.Podem estar tots molt orgullosos d'aquest club ,agraïm també el treball i la constància de Laura per aconseguir tots aquests èxits.Sense oblidar-nos del suport de Anabel i de David que van fer d'aquests dos dias el cap de setmana mes amè.Felicitats a tots !!!!!
Resultats:
Q64 Estils Masculí 9 anys
Carlos Linares  nº 12 rànquing
Carlos Ruano   nº 44 rànquing

Q64 Estils Femení 9,5 anys
Alia Sebiya   nº 4 rànquing
Ivette Perez nº 17 rànquing
Carla Aragon nº 33 rànquing

200m Estils Masculí 11 anys /Q64 Estils Masculí 11 
Pau Andres nº 27 rànquing  /  nº 47 del rànquing

200m Estils Femení 10 anys/Q64 Estils Femení 10 
Naima Balige nº 2 rànquing  / nº 19 del rànquing

El video amb el resum de les dues jornades de campionat,agraïm el treball fotogràfic de Rosa.


2 comentaris:

  1. CHIC@S MUCHÍSIMAS FELICIDADES!!! TODOS HICÍSTEIS UN GRAN TRABAJO, A PESAR DE LO CANSADOS QUE ESTÁBAIS, Y EL RETO QUE SUPONE NADAR EN PISCINA DE 50M. AHORA A RECUPERAR FUERZAS PARA EL PRÓXIMO AÑO!!! COMO EXPERIENCIA INOLVIDABLE. FELICIDADES TAMBIÉN A LAURA, POR SU GRAN TRABAJO, ESFUERZO Y DEDICACIÓN. Y DAR LAS GRACIAS A ROSA (REPORTERA DEL CAMPEONATO) Y A ARANCHA POR PUBLICAR ESTE VÍDEO.

    Un Besazo
    Raquel.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots i totes!!!!!! :) :) :) El proper any seguirem animant-vos allà on sigueu!!!! Laura, has fet molt bona feina. Gràcies als pares i mares que van deixar-se les cordes vocals animant als nedadors i nedadores!!!! Petonets. Rosa i Pau.

    ResponElimina