dimarts, 29 de juny del 2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU INFANTIL

Els propers 1, 2, 3 i 4 de juliol tindrà lloc el campionat de Catalunya d'estiu de la categoria infantil a les piscines Sylvia Fontana de Tarragona.

Els nedadors i nedadores del CN Viladecans que s'han classificat per aquest campionat són:

Álex Couto
Julen Junco
Carlos Linares
Arnau Romero
Noa Cárdenas
Mar López
Marta Mancera
Aïda Lluna Matute
Andrea Osorio

En el següent enllaç es poden consultar la distribució horària de les diferents proves que nedaran els nostres nedadors i nedadores. 

A més de les proves individuals que nedaran el club també participarà en les proves de relleus masculines de 4x100m. estils, 4x200m. lliures i 4x100m. estils mixte.

En el següent enllaç trobareu tota la informació relativa a la competició i podeu consultar les sèries de sortides:


La competició no es podrà seguir des de les grades, ateses les restriccions fixades per combatre la pandèmia, per aquest motiu la Federació Catalana de Natació farà la transmissió de la competició per streaming, que es podrà seguir des d'aquest enllaç: https://www.twitch.tv/fcnatacio

L'hora de convocatòria per a tots els nedadors i nedadores serà dijous 1 de juliol a les 7:15h. a la porta de la piscina. 

Les famílies podran recollir als seus fills i filles el darrer dia de competició, diumenge 4 de juliol, a les 19:30h. a la porta de la piscina. Llevat del cas dels dos nedadors/res que només competeixen el primer i segon dia, que l'hora de recollida serà un cop hagin dinat a l'hotel on estan allotjats.

Esperem que els nostres nedadors i nedadores tinguin molta sort i gaudeixin d'aquest campionat de Catalunya. Molts ànims per a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada