dissabte, 19 de juny del 2021

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU ALEVÍ

Els propers 25, 26 i 27 de juny tindrà lloc el campionat de Catalunya d'estiu de la categoria alevina a la piscina Bernat Picornell de Barcelona.

Els nedadors i nedadores del CN Viladecans que s'han classificat per aquest campionat són:

Ian Barceló
Óscar Barja  
Aitor Carballar
Unai Carballar
Álex Linares 
Marc Navarro
Blanca González
Martina Navarro

En el següent enllaç es poden consultar la distribució de les proves que nedaran els nostres nedadors i nedadores. 

A més de les proves individuals que nedaran el club també participarà en les proves de relleus masculines de 4x200m. lliures, 4x100m. lliures i 4x100m. estils.

En el següent enllaç trobareu tota la informació relativa a la competició i podeu consultar les sèries de sortides:


També posem a disposició de les famílies dels nostres nedadors i nedadores informació relativa als grups d'escalfament en el qual està ubicat el nostre club, que es pot descarregar aquí. Així com la previsió horària de cadascuna de les diferents sessions de les tres jornades del campionat, que es poden consultar al següent enllaç

En el següent enllaç trobareu les instruccions d'accés a la piscina i distribució de les graderies.

L'hora de convocatòria és 10 minuts abans de l'horari fixat per a l'entrada de cada sessió de competició. Aquesta informació relativa a l'entrada de cada sessió la trobareu al quadre de previsió horària.

L'hora de sortida de la piscina, un cop finalitzi la nostra participació, en cada sessió, serà en funció de la finalització de les darreres proves en les que participin els nostres nedadors i nedadores.

Esperem que els nostres nedadors i nedadores tinguin molta sort i gaudeixin d'aquest campionat de Catalunya. Molts ànims per a tots i totes!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada