dijous, 11 de març del 2021

TERCERA PROVA TÈCNICA

El diumenge 14 de març farem la tercera prova tècnica proposada per la Federació Catalana de Natació que serveixen per a l'obtenció de temps oficials pels nostres nedadors i nedadores. Aquestes proves tècniques compten amb l'autorització del Procitat i l'ajuntament de Viladecans, i des del Club de Natació Viladecans posem en marxa tots els protocols sanitaris establerts per evitar els contagis entre els nostres nedadors i nedadores, i poder desenvolupar una sessió de natació segura. 

Volem recordar la importància de seguir escrupolosament les mesures de seguretat establertes al interior de la piscina, per assegurar el desenvolupament de la prova amb totes les garanties de seguretat. En aquest sentit demanem la col·laboració i el bon comportament de tots els nedadors i nedadores que assistiran a aquesta prova aquest diumenge. 

L'hora de la convocatòria, com ja vam fer a les proves anteriors, es farà per grups d'entrenament i en els següents horaris: 

El grup d'entrenament de les 16:00h. i el grup d'entrenament de les 19:30h. faran l'entrada a l'Atrium a les 14:50h. 
El grup d'entrenament de les 18:30h. farà l'entrada a les 15:00h. 
I, per últim, el grup d'entrenament de les 17:30h. farà l'entrada a la piscina a les 15:05h. 

 A la LLISTA DE SORTIDES hi ha les diferents proves que els nostres nedadors i nedadores realitzaran en aquesta tercera sessió. 

Respecte a la sortida dels nedadors i nedadores de la piscina, aquesta es realitzarà transcorreguts 15 minuts des de la finalització de la prova, que està prevista per a les 19h. En primer lloc sortirà el grup d'entrenament de les 17:30h., posteriorment el grup de les 18:30h. i finalment sortiran els altres dos grups d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada