dimecres, 3 de març del 2021

CAMPANYA 8 DE MARÇ

Bona tarda,

Des del Club Natació de Viladecans ens adherim a la campanya del 8 de març promoguda per l'ajuntament de Viladecans. En aquest sentit us reproduïm l'escrit de l'ajuntament i pengem la proposta d'activitats que es realitzaran.

Benvolgudes, benvolguts,

Per al pròxim
8 de març de 2021, volem manifestar que les dones no ens aturem, les dones continuem movent el món i sent presents. Ara fa un any que es va declarar l'estat d'alarma per una pandèmia que ens ha portat a una crisi sanitària mundial amb conseqüències devastadores per al conjunt de la humanitat i, en especial, per a les dones. La COVID-19, més enllà de l'impacte sobre la salut, ha tingut un impacte sistèmic que ha posat de manifest la importància de totes aquelles activitats essencials de cura i per a la sostenibilitat de la vida, i ha evidenciat que les desigualtats de gènere, en un context de crisi, situen a les dones en una posició de més vulnerabilitat.

L'actual situació sanitària no ens permet enguany sortir al carrer de manera massiva com cada 
8M a reivindicar que des del món local reiterem el nostre compromís ferm amb l'equitat de gènere com a dret humà fonamental i manifestem el nostre compromís a seguir treballant per posar fi a qualsevol forma de discriminació contra les dones.

Per això us demanem que de manera simbòlica aquest 8M tenyim les xarxes de lila adherint-vos al hashtag #8MViladecans i pujant les vostres imatges amb el marc 8M Viladecans que trobareu al modificar la vostra imatge de perfil de Facebook. Per les històries podeu fer ús d'aquest enllaç directe: www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/141442224432254/

En el cas que siguis usuàri/a d'Instagram, cerca el filtre i el sticker 8M Viladecans a la teva història.

si tens dubtes, en el document adjunt, t'expliquem com trobar, fer ús i aplicar el material en cada Xarxa

Aprofitem també per a convidar-vos a participar en les activitats que hem programat en motiu d'aquesta diada commemorativa. Trobareu tota la programació al document adjunt.

Aquest 
8M tenyim Viladecans de lila!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada