dimecres, 20 de setembre del 2017

74 TRAVESSIA DE L'ESTANY BANYOLES 17/09/2017


Un altre any a Banyoles i hem passat un gran dia, aixecar-se molt d'hora per arribar a bona hora per esmorzar a la fleca que la "mareja roja " omple cada Travessia.
Primer la Travessia menor de 1000 m per alguns la primera vegada, gran èxit de tots, mencionar a Ivette com primera del club (15.59) i quarta posició en la general, per això va aconseguir una copa.Alex Couto primer nedador masculí ( 16.14).
Dues nedadores Laia i Judit, que feien la seva primera travessa de 400 m, ho van fer molt bé i sortien contentes d'aquest repte.
A les 11.30 la travessia femenina donava la sortida dels 2115 m que es van fer llargs, però per ser els primers entrenaments, totes van aconseguir acabar la i fins i tot baixar temps de l'any passat, Maria va ser la primera nedadora del club en arribar amb un temps de 31.59.
I per finalitzar la travessia masculina, també 2115 m que per alguns era la primera vegada, tots ho van resoldre positivament i com les noies van aconseguir baixar les marques obtingudes any passat. Mario el primer del club en la travessa masculina amb 30.57.
Després de l'esforç arriba la recompensa dinar tots junts a prop del llac i compartir amb la família del gran dia de sol que al final ens va acompanyar, els nedadors/res ho van aprofitar amb una estona de bany al llac abans de marxar cap a casa. Felicitats a tots!!!








RESULTATS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada