dimarts, 9 de febrer del 2016

CAMPIONAT D'HIVERN ALEVÍ 12,13 I 14 DE FEBRER C.N OLOT




Tindrem 3 representants en les proves individuals i un equip femení de relleus, sabem que podem ser molts més. Així que a tots els nedadors alevins demanem que segueixin amb l'entrenament diari, i segur que amb esforç, constància, serem molts més per als Campionats d'estiu. Molts ànims als nedadors que tenen cita aquest cap de setmana,gaudir del moment i molta sort.


CONVOCATS
Ivan Endrino
Bet Sancho
Naima Balige
Esmeralda Huanca
Alicia Montserrat

TIMING OLOT

LLISTAT DE SORTIDES

Horari del públic


- L'entrada a la graderia general de la piscina de competició durant el Campionat de Catalunya aleví d'hivern és gratuïta, limitada i no numerada.
- L'accés a la instal·lació implica l'acceptació i compliment de totes les normes generals i les aquí exposades.
- El públic acceptarà i complirà les indicacions i limitacions que els membres del CN Olot o de seguretat estableixin en cada moment.
-L'entrada de public es farà fins l'hora d'inici de la competició per la porta nº2 (al costat de la porta principal del CN Olot), i un cop iniciada la competició per la porta principal del Club, totes dues situades a 
l'Avinguda Pere Badosa s/n.
-Horaris d'obertura d'accés al públic:
Horaris    MatíTarda
Divendres9 h16 h
Dissabte9 h16 h
Diumenge9 h15.30 h
-A partir de les 13 h i de les 20 h cal deixar les graderies totalment lliures de persones i objectes per facilitar les tasques de neteja i manteniment. 
-Tot objecte abandonat a les graderies fora de l'horari de competició serà retirat.
-Dins l'edifici de la piscina de competició, el públic només podrà accedir a la graderia general, quedant expressament prohibit accedir a la zona de platja de la piscina o d'altres zones no autoritzades expressament.
-L'aforament és limitat i serà controlat.
-No serà permès de reservar seients, cada espectador oucparà exclusivament una plaça.
-En els horaris de competició existirà servei mèdic i de seguretat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada