EL NOSTRE CLUB

HISTÒRIC
El nostre Club va néixer un 21 de Gener de 1984 amb motiu de la inaguració de la Piscina Joan Masgrau i el van formar,en un principi,com a junta gestora i,posteriorment,com a Junta directiva:
el Sr.Luis Juan Peña,president;el Sr. Joan Roca Castells, vicepresident ; el Sr.Miquel Campmany Marsat, secretari; el Sr. Joan Rius Santacruz,com a tresorer; el Sr. Domingo Salamó Pasola, vocal comissió esportiva;el sr.Francisco Pol Sabaté, vocal comissió de manteniment, i el Sr.Baldiri Doménech galindo, vocal de relacions públiques. Des del primer moment,es varen posar les piles i el día 26 del mateix mes van aprovar en Assemblea general Extraordinària els estatuts i varen inscriure el Club en el Registre de Clubs i Associacions Esportives de la Direcció General de 
l´Esport amb el núm. 3404, posteriorment, el varen registrar en la RFEN amb el núm.473 i l´abreviatura "VILACAN", ja per sempre i per a totes les participacions esportives, que en varen ser moltes.
Es va participar en totes les competicions de Lliga,en les categories benjamí,aleví,infantil , júnior i absolut, campionats de catalunya d´estiu i d´hivern,trofeus i,fins i tot en Campionats d´Espanya algunes vegades.
Encara que sembli mentida,des dels seus inicis i fins a l´època actual, hi ha una persona que encara és al peu del canó i és l´actual president,Sr.Domingo Salamó Pasola (amb aquest càrrec des de l'any 1989 ), que durant aquests 30 anys ha lluitat perquè el Club continüi vigent i n'ha vist de tots colors: des de quedar-se sense piscina, per les obres de remodelació del 1987 al 1989 a la piscina Joan Masgrau, que ens va obligar a desplaçar-nos a la piscina de Molins de Rei amb autocar per poder fer el corresponent entrenament, i que ens va deixar amb només 4 nedadors,passant per moltes vicissituds i diverses juntes directives, fins a  la ventada de l´any 2009 que gairabé ens deixa sense club i que ens va obligar al trasllat forçós a les instal.lacions d'Atrium, amb la conseqüent reducció d'espais i l'allunyament del centre d'entrenament de molts esportistes que vivien a prop de l'antiga piscina, cosa que ens va deixar un altre cop amb molts pocs nedadors.
Poc a poc tornem a ser un Club amb cara i ulls i des de la Junta Directiva es treballa perquè aixó continüi, així i tornem a fer les activitats que tan bones estones (encara que molta feina ) ens varen portar en el passat, com el nedador complet, el dinar de germanor i les famoses "12 h de natació"que no només eren per als nedadors del Club, sinó que eren obertes a tota la nostre ciutat.
Bé, com a Històric ja n´hi ha prou. Ara només cal indicar-vos l ´actual Junta Directiva, aquesta que treballa perquè encara existim.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada